Deep-dive traject '19-'20

Samen een jaar lang groeien in hart-, adem- en stemkracht, met het ritme en de wijsheid van de natuur als leidraad. 

‚Äč

"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together." —African Proverb.

 

Wil je jouw unieke grondtoon ervaren die meer vitaliteit, zelfzorg en veerkracht mogelijk maakt?

Wil je jouw hart en stem meer inzetten om te groeien in zelfbewustzijn, levensvreugde en daadkracht?

Wil je meer inzicht in jouw energetische blauwdruk en hoe je die optimaal kunt inzetten?

 

 

We gaan met een vaste groep 7 dagen intensief samen op weg, verspreid over een schooljaar. Daarbij spreken we gericht de groei- en transformatiekracht aan in ieder individu, gedragen door de kracht van de groep. 

We maken met ons hart, onze adem en onze stem een diep transformerende en helende reis doorheen de krachten die ook in de natuur werkzaam zijn. Dit vergroot jouw potentieel (je vitaliteit, droomkracht, daadkracht, verbinding met jezelf en anderen...) en geeft je een helder inzicht in hoe je deze kunt inzetten in verschillende levensdomeinen (relaties, privé, werk, zelfzorg, groei, communicatie...). Je rondt het jaartraject af met een persoonlijk profiel op maat, dat je toelaat om je potentieel nog verder uit te bouwen. 

 

Koen (arts) nam deel en vertelt: "Het groeijaar bestond voor mij uit momenten van steeds opnieuw vertragen en stilstaan. Om vanuit die vertraging en stilte dieper contact met mezelf te voelen. Een noodzakelijke en eveneens confronterende ontmoeting met mezelf, ver weg van het lawaai van de voorbijrazende maatschappelijke mallemolen. Steven verstaat als geen ander de kunst om me mee te nemen voorbij al dit geraas. En een veilige omgeving te creëren waarin ik uitgenodigd werd om mezelf te tonen, en me niet te verschuilen achter een 'façade'. De aanpak van Steven is meesterlijk, open en speels. Een extra kracht zit in de eigen kwetsbaarheid die Steven aan de dag legt. Niet alleen 'meester' in woorden, maar eveneens een voorbeeld in hoe hij zelf in zijn dagelijks leven geconfronteerd wordt met veranderingen en hoe hij daarmee omgaat. Uitermate boeiend en inspirerend!"

 

 

Data 2019-2020:

7 dinsdagen van oktober tot juni, telkens van 14u tot 21u.  (buiten de file-uren en slechts een halve werkdag vrijaf te nemen)
22 oktober, 3 december 2019, 14 januari, 18 februari, 31 maart, 5 mei, 2 juni 2020

 

Waar

Woods of Wonder
Trimpont 5, 9660 Everbeek
(een stille oase in de Vlaamse Ardennen, omringd door prachtige natuur)

 

Prijs:

Particulier: 770 euro

Bedrijf: 980 euro (excl btw)

Syllabus, thee, water en koekjes inbegrepen.

Max. 7 deelnemers

 

Inschrijving

Je plaats is verzekerd na een mail naar welkom@stevencnudde.be of via de inschrijfknop en na overschrijving van je bijdrage op rekeningnummer BE 60 5230 8029 6170, met als vermelding je naam en de naam en datum van de workshop.