Groeijaar

We gaan, verspreid over een jaar, 7 dagen intensief samen op weg met dezelfde mensen. Daarbij spreken we gericht de groei- en transformatiekracht aan in ieder individu, gesterkt door de kracht van de groep. 

We maken met ons hart, onze adem en onze stem een diep transformerende reis doorheen de vijf elementen en hun krachten (die ook in de natuur werkzaam zijn). Dit vergroot jouw levenskrachten (je vitaliteit, droomkracht, daadkracht, verbinding met jezelf en anderen...) en geeft je een helder inzicht in hoe je deze kunt inzetten in verschillende levensdomeinen. Je rondt het jaartraject af met een persoonlijk profiel op maat, dat je toelaat om je  potentieel verder uit te bouwen. 

 

Koen (arts) nam deel en vertelt: "Het groeijaar bestond voor mij uit momenten van steeds opnieuw vertragen en stilstaan. Om vanuit die vertraging en stilte dieper contact met mezelf te voelen. Een noodzakelijke en eveneens confronterende ontmoeting met mezelf, ver weg van het lawaai van de voorbijrazende maatschappelijke mallemolen. Steven verstaat als geen ander de kunst om me mee te nemen voorbij al dit geraas. En een veilige omgeving te creëren waarin ik uitgenodigd werd om mezelf te tonen, en me niet te verschuilen achter een 'façade'. De aanpak van Steven is meesterlijk, open en speels. Een extra kracht zit in de eigen kwetsbaarheid die Steven aan de dag legt. Niet alleen 'meester' in woorden, maar eveneens een voorbeeld in hoe hij zelf in zijn dagelijks leven geconfronteerd wordt met veranderingen en hoe hij daarmee omgaat. Uitermate boeiend en inspirerend!"

 

 

Data 2019-2020:

7 dinsdagen van september tot juni, telkens van 14u tot 21u. 
15 oktober, 26 november (aarde) 2019, 7 januari (metaal) , 18 februari (water) , 31 maart (hout) , 12 mei (vuur), 9 juni 2020

 

Locatie

Trimpont 5, 9660 Everbeek (een stille oase in de Vlaamse Ardennen, omringd door prachtige natuur)

 

Prijs:

Particulier: 770 euro (incl btw)

Bedrijf: 1.100 euro (excl btw)

Syllabus, thee, water en koekjes inbegrepen.

 

Inschrijving

Je plaats is verzekerd na een mail naar welkom@stevencnudde.be of via de inschrijfknop en na overschrijving van je bijdrage op rekeningnummer BE 60 5230 8029 6170, met als vermelding je naam en de naam en datum van de workshop. Max. 8 deelnemers.