'Dit kan jij echt goed! Ik voel me zoveel helderder in welke keuze nu best bij me past. Hiervoor wist ik niet of het een opflakkering was, of een juiste keuze, maar nu voel ik me zekerder en heb ik meer vertrouwen in mijn studiekeuze en een brede kijk op de mogelijkheden nadien. Deze coaching zouden ze beter inbouwen in de middelbare school, er zouden veel jongeren bij gebaat zijn. Er zijn zoveel leeftijdsgenoten die niet weten welke studie echt bij hen past en we kregen daar geen begeleiding bij op school. ' (Robbe, 19 jaar)

 

Met je studie- of jobkeuze sla je een brug tussen wie je bent en wat je wilt brengen aan de wereld. Veel mensen veranderen later van job of studie omdat ze het gevoel hebben dat hun eerste keuze toch niet ècht paste bij wie ze ten diepste zijn.

Ik geloof dat jij, net als iedereen, geboren bent met een uniek kleurenpalet aan talenten waarmee je de wereld mooier kunt maken. Maar dan moet je wel de juiste keuzes maken. Keuzes die ècht bij jou passen en die een meerwaarde zijn voor de wereld. Als je die combinatie kunt vinden, dan liggen geluk, vervulling en overvloed voor je klaar.

 

Ik bied twee werkvormen aan: een groepstraject en een individueel traject.

 

In het groepstraject komen volgende vragen in een algemeen kader aan bod en kan elke deelnemer op een reeks specifieke vragen in de cursus antwoord geven aan zichzelf. 

 

In het individueel traject focussen we op het unieke plaatje van de jongere. We kijken naar concrete vragen van de jongere die we dan in het groter kader van zijn of haar leven plaatsen om een totaalbeeld te vormen waardoor de jongere meer helderheid krijgt over de toekomst.

Volgende onderdelen kunnen worden geïntegreerd in deze coaching (groep & individueel):

  • Welke studie of job past écht bij mij en kan mij een vervuld, tevreden en succesvol gevoel schenken?
  • Wie ben ik in essentie en waar ligt mijn levensvervulling?
  • Welke ingrediënten heb ik nodig om een job te vinden of te creëren die mij gelukkig maakt?
  • Welke manier van studeren past echt bij me? Auditief, visueel, motorisch, ...
  • Ben ik autodidact of heb ik meer begeleiding nodig en hoe vertaalt dit zich in studies of carrière (univ of hogeschool)?
  • Welke talenten en krachten heb ik en hoe vertalen die zich in studies of carrière?
  • Hoe pas ik als kind van deze tijd in de veranderende maatschappij?
  • Welke type mens ben ik? Ben ik gemaakt om in team te werken, als freelancer, bedrijfsleider of eerder in dienstverband?

Syllabus inbegrepen

 

Groepstraject van 1 avond van 19u tot 22u

Prijs: 40 euro per persoon. 70 euro per duo.

Datum: bij voldoende interesse plannen we volgende datum.

Inschrijven: welkom@stevencnudde.be.

 

Individueel traject

Prijs: 120 euro/2u. (syllabus inbegrepen)

Op afspraak.