The heart of your voice (2-daagse)

 

“Wat ik heb ontvangen was boven alle verwachtingen. Ik heb mij nog nooit zo verbonden gevoeld met de aarde en nog nooit zo sterk de levensenergie waargenomen. Ik wist dat het er was en ik had er al ervaringen mee. Maar dit was boven alles. Het heeft me heel veel deugd gedaan en ik stond versteld van wat er mogelijk was op enkele dagen tijd. Dit is zeker een levenservaring die ik voor altijd zal meedragen.”
Pieter

“De meerdaagse heeft voor iedereen heel veel verrassends in petto. Zing je graag, niet graag, wil je energie uit spreken halen in plaats van doodmoe te worden na een gesprek, wil je beter met je emoties om kunnen, wil je terug gezonder in het leven staan,..  voor iedereen is deze meerdaagse ongetwijfeld een meerwaarde in z'n leven!”
Evelien

 
 
"Je ziel wil zingen. Zingen hoort bij ons mens-zijn. Het is even natuurlijk als ademhalen". - Jan Kortie
 
We duiken 2 dagen in de kracht van je stem, verbonden met je hart. Welke helende en bevrijdende krachten ontluiken als je je stem verbindt met je hart? En wat gebeurt er als mensen een ruimte delen waar elkeen datzelfde doet? Daar ontstaat een vleugje ware magie van het leven, in grote eenvoud en overgave. Welkom op een wonderlijke innerlijke reis naar het hart van je ware stem. 
 
We gaan twee dagen samen op pad met een kleine groep, omgeven door prachtige natuur. De hartsverbindingen en de kracht van ieders stem worden zoveel mogelijk benut om de sprongen te maken waar jij klaar voor bent. Zo kun je meer gaan stralen en kan jouw levenspad zich zo rijkelijk, vervullend en harmonieus mogelijk ontvouwen. Je lichaam is je klankkast. Bewuster gebruik maken van je klankkast brengt meer vreugde, verbinding en harmonie in je leven. 
 

Deze formule bewijst al sinds 2006 haar diep helende en transformerende kracht. Haar huidige vorm is het resultaat van vele jaren ervaring, feedback en bewustzijnsgroei. Volgende aspecten komen aan bod:

 

 • De kracht van je hart, jouw kompas

 • De oerkracht in je stem die jou wil dragen en beschermen 

 • De creatiekracht van je stem vanuit je hart 
 • De helende kracht van je stem verbonden met je hart 
 • De verbindende kracht van jouw stem als brug tussen je innerlijke wereld en je omgeving 
 • Meditatie en visualisatie

 • Bewustzijn en praktische tools rond je energiebeheer en het gericht aanwenden van de natuurkrachten in jezelf

 

Het doel

 • Jouw Zijn te laten stralen, in authentiek contact met jezelf en je omgeving
 • Je meer te verbinden met jouw unieke stem en je sterker gedragen te voelen door die kracht
 • Je praktische tools mee te geven die je dagelijks kunt toepassen in je leven (rond vreugde, vitaliteit, daadkracht, droomkracht, stressmanagement, loslaten, non-duaal denken, ...).
 • Maatwerk en daarom maximum 7 deelnemers.

Prijs (incl. syllabus, water en thee)

 • Particulier: 220 euro 
 • Zakelijk: 280 euro (excl. btw) 

 

Waar

Woods of Wonder,
Trimpont 5, 9660 Everbeek
(een stille oase in de Vlaamse Ardennen, omgeven door natuur)

 

Wanneer

Telkens van 9u30 tot 16u30, met 1 uur middagpauze

Wegens de Corona-maatregelen is er voorlopig geen tweedaagse gepland.

 

Inschrijving

Je plaats is verzekerd na een mail naar welkom@stevencnudde.be   (of via de inschrijfknop) en na overschrijving van je bijdrage op rekeningnummer BE 60 5230 8029 6170, met als vermelding je naam en de naam en datum van de workshop.